December 09, 2010

Tagging-one minute please.

Aku telah ditag beberapa kali oleh rakan-rakan aku sebelum ini.tapi rasanya ini kali pertama aku sempat untuk membuat entry pasal tag ni..so,,aku mengambil sedikit masa untuk membalas tag ini...iyarghhh
1. Adakah anda rasa anda HOT ?
aah memang panas,,sebab kipas kene kongsi ngan malik.


2. Update wallpaper anda guna sekarang .





3. Cerita about this picture .
Gambar kucing yang comel seperti aku bersama seekor itik dan juga seekor haiwan yang tak dapat dikenal pasti di atas kertas surat khabar ape ntah aku tatau.cukup?

4. Kali terakhir makan pizza .
rasanya bulan lepas.tak ingat baper haribulan.melantak baek punya kat pizza sambil usha awek pizza.

5. Lagu terakhir anda dengar ?
secret-one republic

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
Tengok malik sedang tidur terbongkang.

7. Selain nama sendiri , anda di panggil dengan nama apa ?
Moga,Gaban,Encik Gaban,Big boss,Brade dan seangkatan dengannya.

8. Tag lagi lima orang .
Rahimi rozali a.k.a apek
Muaz a.k.a Muaz
Ismail a.k.a Mail
Faiqah a.k.a Fekqah
Ayub Khalid a.k.a Ayoub

9. Siapa orang nombor 1 dengan anda ?
Jiran sebelah bilik aku..seorang yang rapat di sisi aku.kalau tak ajak makan mula meragam..haha..player-to-be..berusaha bersungguh-sungguh pek..hahaha..tapi baek kau jadik setia yerk..haha..baik hati tapi satu prinsip yang dia pegang "I`m a devil when it comes to football"
 
10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5 .
Mat moto..Member sehidup semati.sanggup terjun gaung selamatkan member..cewwah.

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?
Budak sekolah dye..cik azlin namenye..dah kawin belum nikah je..

12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?
Seorang lelaki moden yang sunnguh berjiwa up-to-date.tapi mungkin lebih menyukai gadis kampung..wakaka..ntah mane aku tau..

13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4 .
*18SX The words have been removed as it is not allowed for public view.

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag .
Kawan-kawan SATU U aku.
Gila cool dyorang ni..sumpah tade pengganti tempat diorang
Budak gila2 yang suka menceriakan hidup aku..huhuhukawan sampai mati.♥

8 comments:

Faiqah T. ♠ said...

HAHHAHAHAHAHAAHAH MOGA JAHAAT!!!! HAHAHAHAHA.

saaaaaaaaayang moga!

hehhe :)

Ayub Khalid said...

HuHUHUHUHUHUHUHUHUHUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!.......i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬.........Sayang Moga juga... ^_________________^'

nur 'izzat said...

.....

nur 'izzat said...

aku ni bukan kawan sehidup semati ke? isk3.. ahahaha

moga said...

uishhhh..ijat.alololo..kau kawan sehidup semati gak..dunia akhirat tau.....tapi aku maen taram je nme2 tu...lau suh letak sowg je,,mesti aku letak kau..hehehe

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Sharing is caring!

Rahimi Rozali said...

aku syg moga..

muaz said...

haha....aku baru trbace entry kau ni ha......nice la moga....ble mase nth aku sku pmpuan kmpung lak ni...actly aku x ksah pn..haha